Vuelta en Jazzfestival Janskerkhof 2022

Vuelta en Jazzfestival Janskerkhof 2022

Na de Tour de France en de Giro d’Italia zal ook de Vuelta, als laatste van de drie grote wielerrondes, in Utrecht starten. Met de komst van de Vuelta deze zomer mag Utrecht zich de wielerhoofdstad van de wereld noemen. De stad kleurt langzaam paars en vanuit alle hoeken van het land trekken fietsliefhebbers deze maand naar ‘t Sticht om hier hun idolen te zien rijden, een drukte van jewelste dus. Het Utrechtsch Studenten Corps blijft vanzelfsprekend niet achter en zal ook zijn steentje bijdragen aan dit memorabele moment. Op het Janskerkhof zal van 18 tot en met 20 augustus het La Vuelta Festival Janskerkhof plaatsvinden. Dit festival wordt georganiseerd voor de inwoners en bezoekers van de stad Utrecht. Gedurende deze drie dagen proberen zeven enthousiaste leden van het Utrechtsch Studenten Corps een brug te slaan tussen wielrennen en feestelijke gezelligheid.

Bovendien zal zondag 21 augustus hierop aansluitend het Utrechtsch Jazzfestival ook op het Janskerkhof neerstrijken. De voortuin van PHRM zal op deze dag omgetoverd worden tot een oase van Jazz, waar liefhebbers en beginnende enthousiastelingen samen kunnen komen om van het genre te genieten.

U bent daarom allen van harte welkom om langs te komen en van 18 tot en met 20 augustus ‘s middags op grote schermen de race te volgen en ‘s avonds op gepaste wijze af te sluiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om met vrienden of familie gezellig na te genieten op 21 augustus, onder het genot van de zachte tonen van Miles Davis en een koude versnapering.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen