Rouwbericht: overlijden Jan de Beaufort

Rouwbericht: overlijden Jan de Beaufort

Geachte leden,

Rector et Senatus Veteranorum van het Utrechtsch Studenten Corps hebben het trieste bericht ontvangen dat ons geliefde tweedejaars lid, Jan de Beaufort, is overleden. Jan is om het leven gekomen na een tijd vermist te zijn geweest.

Jan was een enthousiast en gepassioneerd lid dat zich al op vele manieren voor de vereniging inzette. In deze korte tijd heeft hij veel vriendschappen opgebouwd en een grote indruk gemaakt op alle leden.

Het grote gemis dat de familie en vrienden moeten dragen is onbeschrijfelijk. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze aanstaande, moeilijke tijd. Wij vragen eenieder gepast met deze situatie om te gaan. Wanneer er vragen zijn over hoe wij hier als vereniging mee omgaan, dan kan men vanzelfsprekend bij de Senaat terecht.

Het Utrechtsch Studenten Corps heeft de rouw aangenomen tot en met woensdag 18 mei 2022, hetgeen betekent dat wij geen verenigingsactiviteiten organiseren, teneinde Jan te herdenken. Er zal een gedenkkrans liggen bij de haard in de conversatiezaal van PHRM waar men de mogelijkheid heeft Jan te herdenken en eventueel bloemen te leggen, die aan de familie zullen worden geschonken.

U bent vanaf woensdag 11 mei 13:00 uur welkom om hier een bezoek aan te brengen. Hierbij ook het verzoek om op verschillende dagen en tijden langs te komen. Deze plek zal toegankelijk zijn vanaf 13.00 tot 22.00 uur ’s avonds.  

Met gepaste hoogachting,

Rector et Senatus Veteranorum

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen