Rally Rijden tegen Kanker

Rally Rijden tegen Kanker

Dit jaar zal voor de eerste keer vanuit U.S.C. en U.V.S.V./N.V.V.S.U. de rally 'Rijden tegen Kanker' worden georganiseerd. Na vijf zeer succesvolle edities in Rotterdam, waarbij ruim €355.000 is opgehaald voor KWF Kankerbestrijding, hebben we de handen ineengeslagen teneinde tezamen zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Helaas is kanker nog steeds doodsoorzaak nummer één in Nederland, en zal iedereen er direct dan wel indirect mee te maken krijgen in zijn leven. Wij hebben daarom besloten om ook ons steentje bij te dragen!

De Utrechtse 'Rijden tegen Kanker' rally zal plaatsvinden op 17 september 2022. We zullen in de ochtend in de omgeving van Utrecht verzamelen, waar u ontvangen wordt met een ontbijt en waar verdere toelichting omtrent de route gedeeld zal worden. Gedurende de route zal er een uitgebreide lunch zijn, waarna de rally uiteindelijk weer zal eindigen in Utrecht. U wordt vervolgens ontvangen op P.H.R.M. voor een fantastische borrel, een uitgebreid diner van een top kok, live entertainment, een veiling, een loterij en het bijzondere verhaal van een gastspreker. 

Momenteel zijn we met 8 leden al een half jaar bezig (uiteraard volledig belangeloos) met het opzetten van deze, nu al, fantastische dag. Graag zouden we ook u uitnodigen om mee te doen en op deze manier samen met ons een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker.

Zoals eerder benoemd, zijn de inschrijvingen officieel geopend. Echter zijn er maar een beperkt aantal kaarten, schrijft u zich dus snel met uw clubgenoot/partner/dochter/zoon/vriend/etc. (deelnemers hoeven niet lid te zijn) in op https://www.rijdentegenkanker.nl/utrecht/rally-inschrijven/

Teneinde een impressie te kunnen krijgen van deze dag zoals die in Rotterdam georganiseerd wordt, kunt u hier de foto’s en aftermovie van afgelopen editie bekijken. 

Mocht u nog ideeën hebben voor bijvoorbeeld veilingstukken, partnerships, of het inhoudelijke dagprogramma, dan horen wij dat heel graag van u! Alle hulp is meer dan welkom via abactis@rijdentegenkanker-utrecht.nl.  

Tot 17 september,

De Rijden tegen Kanker-Utrecht Commissie 2022

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen