Oekraïne Symposium

Oekraïne Symposium

De oorlog in Oekraïne houdt iedere student in Utrecht op dit moment bezig. Op initiatief van het U.S.C. en de de U.V.S.V./N.V.V.S.U. wordt daarom op 19 april het Oekraïnesymposium georganiseerd door Utrecht Union, in samenwerking met d'Algemeene Debating-Club, de Senaat en het Bestuur. 

De oorlog zal vanuit verschillende invalshoeken nader worden belicht. Het doel is om kennis over de situatie met studenten te delen en hen te laten luisteren naar persoonlijke ervaringen. 

Sprekers deze avond zijn onder andere kolonel Bouwmeester, gepromoveerd op misleidingstactieken van de Russen en docent strategie aan de faculteit Krijgswetenschappen van de Nederlandse Defensie Academie; de heer Smits van Oyen, ondernemer in Kiev en recent uit Oekraïne gevlucht; de Oekraïense studente Daniela Yampolska, die op dit moment in Nederland studeert en meer. 
Afsluitend zal er een borrel plaatsvinden op de Club met een optreden van Tsigane.

De opbrengsten van de kaartverkoop van het symposium en van de afsluitende borrel gaan naar het Noodfonds van de Universiteit Utrecht. Wij hebben onder dit fonds een eigen crowdfundingplatform opgezet namens het U.S.C., de U.V.S.V./N.V.V.S.U., U.S.R. Triton en Veritas.

De kaartverkoop is nu geopend. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!
 
Locatie: Academiegebouw
Datum en tijd: dinsdag 19 april om 19:00.
Er is plaats voor 230 studenten.

https://store.ticketing.cm.com/01G0EWT62A4EBRMBT96CZ81B75/step/84897953-2b72-468d-8175-e8a022fb21f5

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen