Jazz Festival 11 juni

Jazz Festival 11 juni

Sinds 18 mei 2014, organiseert het Utrechtsch Studenten Corps een gratis jazzfestival op het Janskerkhof te Utrecht. Ieder jaar in mei van 12.00 uur tot 22.00 uur wordt dit centrale plein in Utrecht omgetoverd tot een muzikale hotspot en opengesteld voor een breed en inclusief publiek. Ieder jaar bezoeken zo’n 4.000 mensen op deze stralende voorjaarsdag het festival. Jong en oud, man en vrouw, passant en local, student of werkend, geniet op deze warme dag van ontspannen jazzklanken in alle soorten en maten. Het jazzfestival is een evenement dat een brede doelgroep aanspreekt en een positieve bijdrage levert aan de Utrechtse samenleving. Op 11 juni 2023 willen wij het jazzfestival terug laten keren als nooit tevoren! Na drie jaar geen jazz te hebben gehoord op het Janskerkhof is het tijd om Utrecht weer te laten swingen en verbinden we elke Utrechter met elkaar.

Tot slot zal er dit jaar voor het eerst een tweede podium aanwezig zijn! Nu wij gebruik zullen maken van een tweede podium, hebben wij ook te maken met extra kosten. We zijn al hard op weg, maar we hebben de eindstreep nog niet gehaald. Daarom hebben wij u nodig om deze dag mogelijk te maken! 

Nu het Jazzfestival al bijna zal plaatsvinden, en wij het geld voor het tweede podium nog niet hebben, kunnen wij op dit moment alle donaties ontzettend goed gebruiken. Daarom vragen wij om (kleine) bijdragen die ervoor zorgen dat we meerdere artiesten een podium kunnen geven, om zo het Utrechts Jazzfestival nog groter te maken. 

https://voorjestadsie.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/326/utrechts-jazzfestival-11-juni-2023

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen