De Rijden Tegen Kanker Commissie haalt €151.333 op voor KWF

De Rijden Tegen Kanker Commissie haalt €151.333 op voor KWF

Op zaterdag 23 september 2023 vond de tweede editie van de Rijden tegen Kanker Rally Utrecht plaats. Vier leden van het USC en vier dames van UVSV hebben zich een jaar lang keihard ingezet met het doel om zoveel mogelijk geld voor KWF Kankerbestrijding op te halen. Na een zeer succesvolle eerste editie waren dit jaar de verwachtingen hooggespannen.

 

Met een uitverkochte editie begonnen wij de dag op Paleis Soestdijk. 83 ronkende motoren, waaronder exclusieve Ferrari’s, Maserati’s en Bentleys, stonden klaar voor vertrek. Na een bijzonder verhaal van KWF-ambassadeur en tophockeyer Dennis Warmerdam, begonnen alle equipes met een prachtige tocht door de provincie Utrecht. De eerste stop was op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt waar een heerlijk lunch en optreden van Tzigane Swing klaar stonden. 

 

Na een uitgebreide route volgde er een rijkelijk gevulde borrel met oesters, gin tonics en heerlijke hapjes van Chimi & Churri. Speciaal voor dit evenement werd de kroeg omgebouwd tot een prachtige diner- en feestzaal. De topchefs van Restaurant Wilhelminapark zorgden voor een heerlijk 3-gangendiner. Na het diner werd iedereen er nog eens aan herinnerd hoe belangrijk dit evenement is. Daan Veenman (reünist, ‘16) vertelde een persoonlijk verhaal over zijn overleden zus. Na een uitgebreide en succesvolle veiling werd een recordbedrag van € 151.333 bekendgemaakt. De avond werd afgesloten met een prachtig feest dat nog tot in de late uurtjes is doorgegaan. 

 

Wij zijn enorm trots dat wij vanuit het Utrechtsch Studenten Corps zo’n mooi bedrag kunnen overhandigen aan KWF. Dit succes is een herinnering aan de impact die we kunnen hebben wanneer we onze krachten bundelen tegen deze ziekte. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen, of het nu door deelname aan de rally was, als renner van de Utrecht Marathon, als sponsor, vrijwilliger, of gewoon door aanmoediging en steun. Samen maken we het verschil.

 

Laten we de strijd voortzetten en blijven streven naar een wereld zonder kanker. Hopelijk zien wij u tijdens de volgende editie in 2024.

 

Met vriendelijke groet,

 

Olivier Verboeket

Rijden tegen Kanker Utrecht 2023

President

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen