Update: UIT-week en Kennismakingstijd 2020

Update: UIT-week en Kennismakingstijd 2020

Het besluit van donderdagavond 6 augustus 2020 van het kabinet om Kennismakingstijden te verbieden is waarschijnlijk bij u bekend. Rector et Senatus Veteranorum is met man en macht op zoek naar een goede oplossing om aankomende leden toch van de benodigde kennis te voorzien en daarnaast met elkaar en met de leden te verenigen. Het volgende is besloten.

De reeds genomen maatregelen blijven van kracht:

  • Alle  fysieke activiteiten op het Janskerkhof, in de Sociëteit en in de Woolloomooloo zullen geen doorgang vinden.
  • Het logeerplan tijdens de Utrechtse Introductiedagen, waarbij elk jaar (aankomende) studenten kunnen logeren in en kennismaken met een studentenhuis van het USC, is geannuleerd.
  • Alle leden van het USC en (aankomende) studenten die zich hebben ingeschreven voor het logeerplan zijn geïnformeerd over het verbod op de organisatie van activiteiten (in welke vorm dan ook) voor/met (aankomende) studenten in de periode voorafgaand aan en tijdens de Kennismakingstijd.
  • Tevens zijn alle leden geïnformeerd over het verbod op huisfeesten, zoals bedoeld in bovengenoemd persbericht, in welke vorm dan ook voor of tijdens de Kennismakingstijd. Het bestuur van de UVSV zal hetzelfde beleid hanteren.

De inschrijvingen voor de Kennismakingstijd vinden plaats middels een online inschrijfformulier.

  • De inschrijving sluit op dinsdag 11 augustus 2020 om 17:00 uur.
  • Er kunnen maximaal 270 personen deelnemen aan de Kennismakingstijd. Op dinsdagavond 11 augustus 2020 zal worden bepaald óf u bent ingeloot, hetgeen zal worden bepaald door een notaris. Hier ontvangt u een bevestigingsmail van.
  • De Kennismakingstijd (aangepast en geheeldigitaal) zal starten op donderdagochtend 13 augustus 2020.

Rector et Senatus Veteranorum

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen