Rouwbericht: overlijden Bob de Roode

Rouwbericht: overlijden Bob de Roode

Rector et Senatus Veteranorum van het Utrechtsch Studenten Corps delen hierbij het dieptrieste nieuws dat ons geliefde vierdejaars lid, Bob de Roode, is overleden. In de avond van 25 februari 2021 is hij om het leven gekomen na een dag vermist te zijn geweest.

Dat een enorme groep mensen hun medeleven al heeft betuigd, laat zien wat voor geliefd persoon Bob de Roode was. Een energieke jongen, die met al zijn toewijding een onuitwisbare indruk bij zijn naasten heeft achtergelaten. In de vier jaar dat Bob de Roode lid was van onze vereniging, heeft hij vele vriendschappen opgebouwd en met groot plezier activiteiten georganiseerd. Het merendeel van de leden kende Bob dan ook, wat tevens laat zien dat hij een jongen was die graag onder de mensen was. Hierin voelde hij zich thuis en wist hij zijn vrienden met gevoel voor humor te verbinden.

Het grote gemis dat de familie en vrienden moeten dragen is onbeschrijfelijk. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze aanstaande, moeilijke tijd. Wij vragen eenieder gepast met deze situatie om te gaan. Wanneer er vragen zijn over hoe wij hier als vereniging mee omgaan, dan kan men vanzelfsprekend bij de Senaat terecht.

Het Utrechtsch Studenten Corps heeft de rouw aangenomen tot en met vrijdag 5 maart 2021, hetgeen betekent dat wij geen verenigingsactiviteiten organiseren teneinde Bob te herdenken. Er zal een gedenkkrans liggen bij de voordeur van PHRM waar men de mogelijkheid heeft Bob te herdenken en eventueel bloemen te leggen, die aan de familie zullen worden geschonken.

U bent vanaf zaterdag 27 februari om 18.00 uur welkom om hier een bezoek aan te brengen. Hierbij ook het verzoek om op verschillende dagen en tijden langs te komen. Deze plek zal voor zeven dagen lang toegankelijk zijn vanaf 10.00 tot 20.00 uur ’s avonds.  

Met gepaste hoogachting,

Rector et Senatus Veteranorum

Bij het bezoeken van de herdenkplaats dienen de coronamaatregelen in acht worden genomen en dient er rekening gehouden te worden met mogelijke drukte.