Zakelijke Reünistengolfdag

Zakelijke Reünistengolfdag

Dit lustrumjaar keert de zakelijke Reünistengolfdag weer terug en staat – onder voorbehoud – gepland op woensdag 30 juni. De locatie van de Golfdag is Golfsociëteit de Lage Vuursche, dit is een van de top 18-holes golfbanen van Nederland met ongekend hoog kwaliteits- en serviceniveau. De golfdag beschikt over een aantal uitdagende waterpartijen, uitstekende oefenfaciliteiten en 18 prachtige holes.

Op deze golfdag zullen naast sportiviteit en gezelligheid zakelijke doeleinden centraal staan. Deze dag is bij uitstek geschikt als netwerkevenement voor bedrijven en reünisten. Het is daarom mogelijk om met uw zakelijke partners of vrienden (van het USC) een flight aan te schaffen. De dag is inclusief lunch, borrel, diner en receptie. Kortom, een schitterende golfdag en van alle gemakken voorzien.

Deelname aan de golfdag bedraagt €2000, – (excl. BTW) per flight. Hierbij zijn de golfballen, lunch, borrel, prijzen en diner bij inbegrepen. Het is ook mogelijk om met uw bedrijf partner te worden van de dag en een vlaggetje van een hole te sponsoren. Indien de golfdag niet plaats kan vinden, in verband met de op dat moment opgelegde coronamaatregelen, is het mogelijk om kosteloos te annuleren. Uw deelname komt ook ten goede aan het Lustrum, met uw deelname draagt u namelijk bij aan de realisatie van het Lustrum ‘Giacomo Casanova’.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de golfdag of wilt u met uw bedrijf partner van deze dag worden, neem dan contact op met,

Stijn P.E. van Breda Vriesman
Fiscus2@lustrumusc.nl