Expositie: Heel Utrecht Loopt Uit!

Expositie: Heel Utrecht Loopt Uit!

De lustra van de Universiteit Utrecht werden lange tijd groots en uitbundig gevierd. En heel de stad deelde daar in mee. De tentoonstelling ‘Heel Utrecht Loopt Uit!’ moet elke Utrechter kennis laten maken met dat bijzondere stukje geschiedenis van de stad. 
In het volgende artikel is te lezen waar de Stichting Corpsmuseum & Archieven zich de afgelopen jaren druk mee bezig heeft gehouden: de digitaliseringen van objecten en foto's én het organiseren van de aanstaande expositie.

https://www.uu.nl/organisatie/lustrum-2021/programma/heel-utrecht-loopt-uit 


Kom je ook? 

De expositie 'Heel Utrecht Loopt Uit!' is vanaf 16 juni (indien de maatregelen het toelaten) te bezoeken bij het Utrechts Archief (om de hoek bij de Dom en het Academiegebouw). Houd onze website in de gaten voor meer informatie of kijk op de website van het Utrechts Archief. . Speciaal voor reünisten is er samen met Restaurant de Rechtbank een lunchdeal samengesteld. Kom genieten met uw gezelschap van de expositie en drink na afloop een ijskoude pot met een heerlijke lunch!

De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:00 uur en in het weekend van 12:30 - 17:00 uur. De prijs van een toegangskaartje is slechts €2.50,- of gratis te bezoeken voor studenten.


Naast de expositie heeft de Stichting Corpsmuseum ook een prachtig fotoboek uitgebracht! In ca. 150 pagina’s worden de mooiste verhalen verteld en foto’s getoond van deze lustrumvieringen. Via deze link kunt u dit prachtige boek bestellen voor slechts €22.50,- excl. verzendkosten. Het boek is ook te koop bij boekhandels Broese en Steven Sterk en bij New Tailor.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen