Kennismakingstijd

Leuk dat je eventueel lid zou willen worden van het Utrechtsch Studenten Corps!

Ten eerste vind je op onze Instagram een goede sfeerimpressie van onze vereniging. Daarnaast wordt je op onze website onder het kopje 'scholieren' doorgestuurd naar de website van onze introductie tijd: https://www.introductiedagen.nl/. Op deze website tref je alle benodigde informatie aan. 

Voor nu goed om te weten:
- De officiële UIT-week duurt van 10 t/m 13 augustus. Daarnaast doen wij er nog twee dagen bovenop tijdens de pré UIT op 8 en 9 augustus. 
- Tijdens de (pré) UIT-week kan je logeren in een USC-huis. Meld je hiervoor aan op de bovengenoemde website. 
- Iedereen die lid wil worden dient alvorens de Kennismakingstijd te doorlopen. Deze begint op 13 agusutus. Hoe je je kunt inschrijven voor het USC (en dus de Kennismakingstijd) vind je ook op bovengenoemde website.
- Er is een leeftijdsgrens om lid te worden. Je dient op 13 augustus 2020 minimaal 18 te zijn en jonger dan 23.
- Wanneer je de Kennismakingstijd succesvol hebt doorlopen, kan je (als je dat wil) hospiteren bij een van onze 80 USC-huizen. De hospiteerweek duurt van 24 t/m 29 augustus. 
- Alle introductieactiviteiten zullen zijn afgerond voor de start van het academisch jaar op maandag 31 augustus. 
- Momenteel worden bij sommige USC-huizen scholieren borrels georganiseerd. Mocht je graag al eens langsgaan, neem dan contact op met een kennis in Utrecht.
- Let op: slechts 50.2% van onze leden woont in een Corpshuis. Daarom raden wij aan om al tijdig op zoek te gaan naar een alternatieve woning (eventueel met andere jongens die ook van plan zijn lid te worden).