Terug naar ’t Sticht Jong-Reünistendag

Terug naar ’t Sticht Jong-Reünistendag

Reünisten uit de jaren 2004-2014,

Komend voorjaar, op zondag 31 mei, vindt de eerste editie van het jong-reünistenfeest plaats. Een feest georganiseerd speciaal voor de jongste tien jaar aan reünisten. Een festivaldag in de open lucht, met muziek, gezelligheid en natuurlijk de nodige drankjes! 

Aansluitend aan de festivaldag is er vervoer naar het Janskerkhof, waar een lustrumfeest ter ere van het 50-jarige bestaan van de Woolloomooloo plaatsvindt. In het kaartje voor de jong-reünistendag zit dan ook een kaartje voor Vrienden van de Woo inbegrepen. Met een kaart voor het jong-reünistenfeest heb je dus automatisch toegang tot het feest op Janskerkhof. Vervoer is geregeld, dus je kunt zonder nadenken beide feestjes meepakken. 

Trommel dus je hele (oude) huis, jaarclub en commissie op en kom meegenieten in de zon met alle oude bekenden van je studententijd! ??

Blijf up-to-date via onze Instagram: https://www.instagram.com/terugnaartsticht/ & Facebook: https://www.facebook.com/events/190797405452714/

Voor vragen over deze dag kun je mailen naar jongreunistenfeest@gmail.com. 


De kaarten zijn vanaf woensdag 5 februari om 21:00 uur op deze pagina verkrijgbaar. Heb je nog geen USC-account? Mail dan naar abactis@usc.nl of meld je aan op het evenement als gast. 

Het belooft een fantastisch feest te worden en wij zien je graag op 31 mei!

Ben je niet een reünist uit de jaren 2004 tot en met 2014, dan is het helaas niet toegestaan een kaart te kopen. 

Met vriendelijke groet,

Commissie Jong-Reünistendag “Terug naar ’t Sticht”