Verhuur PHRM

zaalverhuur_tekst.jpg
Bibliotheek

​De Utrechtsche Studenten Sociëteit PHRM – het ‘Gele Kasteel’ – is gelegen in hartje Utrecht. Aan het Janskerkhof 14. Het architectonisch bijzondere gebouw onderscheidt zich door haar klassieke en sfeervolle interieur. De antieke kroonluchters, massief marmeren trappen, de houten vloeren en de vele stilistische vormen uit de Jugendstil maken een blijvende indruk. Het gebouw beschikt over diverse stijlvolle ruimtes en zalen, die zich uitstekend lenen voor bijeenkomsten, variërend van een diner tot een afstudeerborrel, gala en andersoortige feesten en partijen.

Vanwege het feit, dat het Utrechtsch Studenten Corps een studentenvereniging is, leggen wij de nadruk op studentgerelateerde activiteiten en feestelijkheden. Ook bij de verhuur van onze zalen. Uiteraard kunt u uw feestelijkheden combineren met een lunch, diner of buffet. Voor iedere bijeenkomst is er een gepaste zaal! Het is ook mogelijk om meerdere zalen te combineren.

Bij de huur van een zaal kunnen wij volledig zorg dragen voor food & beverage, tappers, bediendes, portiers en de schoonmaak achteraf. Er is altijd minimaal één bestuurder van het USC aanwezig, die verantwoordelijk is voor het goede verloop van uw bijeenkomst. Vanwege de vele verenigingsactiviteiten zijn de zalen meestal alleen te huur op dinsdag, zaterdag en zondag.

Contact
Axel Jongert
Senatus Veteranorum
h.t. Custos Supellectilis
Tel: 030-2360807
E-mail: custos@usc.nl