Uitvaart Fred Prang

Uitvaart Fred Prang

Het overlijden van Fred heeft bij velen emoties los gemaakt, ook bij onze leden en reünisten. De grote hoeveelheid reacties en steunbetuigingen is hartverwarmend. Het USC zet zich ook in voor Fred, zijn familie en vrienden. 

Momenteel zijn de mogelijkheden om Fred gezamenlijk te herdenken beperkt. Derhalve hebben het USC en de Woolloomooloo een online condoleanceregister ingericht, zie hiervoor: https://www.memori.nl/fred-prang/. Van alle condoleances wordt achteraf een gedenkboek gemaakt voor de familie van Fred. Daarnaast is op het terras van PHRM een mooie gedenkplaats ingericht (zie foto hiernaast) met een groot spandoek van Fred waar iedereen bloemen kan leggen. Bloemen kunnen vanaf aanstaande maandag 6 april 2020 ook worden bezorgd aan de begraafplaats Brandenburg te Bilthoven alwaar Fred dinsdag 7 april 2020 in besloten kring zal worden bijgezet in het familiegraf. Wanneer de situatie het weer toelaat, zal op sociëteit PHRM alsnog een gezamenlijke herdenking plaatsvinden. Daarnaast zullen wij vanuit het USC en de Woolloomoolloo twee advertenties plaatsen op zaterdag 4 april 2020: een grote advertentie in het landelijke NRC en een advertentie in alle edities van het AD regio Utrecht. Ook sturen wij namens het USC een mooie rouwkrans. 

We hebben contact met de familie van Fred en de organisatie van de begrafenis wordt geregeld. Van vele vrienden, reünisten en andere betrokkenen krijgen wij vragen of men financieel kan bijdragen. Giften kunnen worden gestort op NL42RABO0350538190 t.n.v. U.S.C.. Alle donaties zullen ten goede komen aan een grafkrans, het gedenkboek en om de familie de aankomende periode na de begrafenis financieel te steunen.

Fred zal als dé hoeder van Hare Majesteits Eerste Discobar de Woolloomooloo in ieder geval nooit worden vergeten.

Rector et Senatus Veteranorum van het Utrechtsch Studenten Corps

en

het Petit Comité van Hare Majesteits Eerste Discobar de Woolloomooloo

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen