Corona Snelteststraat Amsterdam Farma B.V.

Corona Snelteststraat Amsterdam Farma B.V.

Corona snelteststraat Amsterdam Farma B.V.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zijn er de afgelopen maanden veel besmettingen geweest, met name onder studenten. Meer en sneller testen is een van de belangrijkste oplossingen hiertegen. Echter, de wachttijd voor een PCR-test is momenteel nog te lang, zijn de kosten van de sneltest momenteel nog te hoog en is de sneltest, zeker voor studenten, nog niet om de hoek verkrijgbaar.

Overal door Nederland worden er snelteststraten opgezet. De ene is vaak nog duurder dan de ander. In Utrecht zijn er momenteel nog geen snelteststraten die relatief betaalbaar zijn voor studenten. Onze locatie is daarnaast ideaal bereikbaar voor scholieren en studenten in Utrecht. Het USC is daarom een samenwerking aangegaan met apothekersgroep Amsterdam Farma B.V. en stelt volledig gratis hun pand (lees: discotheek de Woolloomooloo) in de binnenstad ter beschikking om sneltesten voor studentenprijzen aan te bieden conform de richtlijnen van de Rijksoverheid. De prijzen aan het Janskerkhof 14 zijn voor studenten en scholieren €39,- en voor anderen €55,-. Er kan een afspraak gemaakt worden via deze LINK of men kan de steeg aan het Janskerkhof 14 hiervoor inlopen om een test af te nemen. De snelteststraat is doordeweeks geopend van 08.30 uur tot 12.00 uur en in het weekend van 14:30u tot 18:00u.

Mocht u inhoudelijke vragen hebben over de inrichting van de snelteststraat en de testen die Amsterdam Farma B.V. aanbiedt, dan kunt u zich richten tot snelteststraatutrecht@gmail.com met een e-mailbericht. Mocht u een contactpersoon van Amsterdam Farma B.V. telefonisch bereiken, dan kunt u het volgende nummer bellen: 06-43998351

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen