Reünistenweekend

Reünistenweekend

Weekend georganiseerd voor de reünisten van het Utrechtsch Studenten Corps door de Maskerade Commissie 2021.

Zaterdag 28 augustus wordt het Lustrum ‘Giacomo Casanova’ geopend. We trappen het Lustrum zaterdag 28 augustus af met het reünistenweekend. Het reünistenweekend bestaat uit verschillende onderdelen. De Intocht, opening van het Lustrum in de Domkerk, de reünistenlunch, Kroegjool vinden plaats op zaterdag 28 augustus. De reünistenlunch op het lustrumterrein en het reünistengala vinden plaats op zondag 29 augustus. Onderstaand is informatie per onderdeel zodat u beter op de hoogte bent wat er zal gebeuren tijdens het weekend.

Intocht

Om 8.30 uur vertrekt de trein vanaf Utrecht Centraal naar het Maliebaanstation

De Intocht zal van oudsher zal vertrekken van het Spoorwegmuseum. Op het Spoorwegmuseum zal er een kop koffie, thee, water en een klein hapje voor u klaarstaan. Na een schitterende wandeling door onze Domstad eindigt de Intocht bij het Domplein, waar we onder de Dom door zullen lopen onder het toeziend oog van de Weerbaarheid. In deze intocht zullen alle leden van ons USC lopen. Daarnaast zullen er ook grote wagens zijn waar de leden op zullen rijden en er zullen koetsen meerijden met de stoet. Alle reünisten zijn van harte welkom om mee te lopen samen met onder andere Senaat, Maskeradecommissie, jaarclub, subgezelschap, studiegezelschap, streekgezelschap en commissie. De Intocht zal rond half twaalf aankomen bij het Domplein

Opening Domkerk

Na aankomst op het Domplein zal de opening van het Lustrum plaatsvinden in de Domkerk. In de Domkerk zullen verschillende sprekers de opening van het 77ste lustrum inleiden. In de Domkerk zelf zijn enkele groepen welkom om de opening bij te wonen.

Voor de reünisten en leden die de opening willen zien maar geen plek hebben in de domkerk, is het mogelijk om plaats te nemen in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. Bij het Academiegebouw zijn meerdere ruimtes gereserveerd waar een livestream van de opening te zien is.

Reünistenlunch

Na de grootse opening van het Lustrum in de Domkerk zal de Reünistenlunch op ons aller PHRM zijn. Alle reünisten zijn hier welkom om te genieten van een heerlijke lunch. Op een later moment zal er een verkoop zijn van kaartjes hiervoor. U kunt hier genieten van een borrel in de zon op een afgezet Janskerkhof. Ook zal er op de lunch muziek zijn en een grote verrassing. De Reünistenlunch zal beginnen om twee uur en duurt tot vijf uur.

Kroegjool

Na de lunch op het Janskerkhof zal er een denderend Kroegjool plaatsvinden op onze studenten Sociëteit. Reünisten zijn om vijf uur welkom om op oude wijze te borrelen op de Kroeg in de zaal. Hierbij zal Coers voor zanggelegenheid zorgen. Nadat de Rector de Kroegjool heeft uitgeroepen, kan er in de zaal geborreld worden en zal er in de Woo een meer feestachtig evenement worden verzorgd. De avond zal zoals gebruikelijk tot in de late uren doorgaan.

Reünistenlunch op het lustrumterrein

Als de lustrumterrein locatie het toelaat zal er op zondagmiddag de mogelijkheid zijn voor reünisten om het lustrumterrein te bezichtigen door zich in te schrijven voor de reünistenlunch van zondag. Informatie over de kaartenverkoop volgt.

Reünistengala

Zoals eerder gezegd vindt het Reünistengala plaats op zondag 29 augustus. Het Reünistengala zal beginnen na de laatste uitvoering van het Honorairentravestie. Na deze voorstelling kunt u doorgaan naar ons Geel Kasteel om hier samen met uw date een glas pagne te drinken. Het Reünistengala is in principe voor alle reünisten welkom, mits zij een kaartje hebben gekocht. Waant u zich in de sferen van een Venetiaans gala want bij binnenkomst zult u een masker ontvangen. Het Reünistengala zal om tien uur beginnen en zal aflopen wanneer de laatste Reünisten niet meer op hun benen kunnen staan.

INFORMATIE OVER DE KAARTVERKOOP VOLGT HIER (KLIK)

 

USC Lustrum - Travestie ‘Titanic’ & Reünistengala from MixedFrames on Vimeo.